Introducere

Moderator: GBD

Re: Introducere

Postby AndreiBalasa on Tue Mar 24, 2009 10:10 pm

LadyInBLack wrote::) Paul, ca sa ajungi sa canti ca Andrei, nu poti incepe direct cu o chitara electrica ...
Din cate mi-a spus profesorul meu, trebuie sa invat sa stapanesc una acustica prima data, dar is cazuri in care uni au trecut direct pe electrica ... e mai dificil.
Eu una am acustica, si invat sa cant + cu vocea ... a fost destul de dificil la inceput, dar acum, parca e mai bine, dupa ce am tot exersat ...

Eu am inceput pe electrica, intr-adevar in paralel studiez si chitara clasica(la nivel de performanta), nu acustica....
Eu sincer nu stiu ce-i mai bine, eu din prima am vrut distors si ROCK.... asa ca nu va luati dupa mine, dar probabil daca incepeam direct pe clasica si acustica ma lasam de mult
ROCKNROLL!!!!!
AndreiBalasa
Band

Postby Paul on Tue Mar 24, 2009 10:11 pm

LadyInBLack wrote::) Paul, ca sa ajungi sa canti ca Andrei, nu poti incepe direct cu o chitara electrica ...
Din cate mi-a spus profesorul meu, trebuie sa invat sa stapanesc una acustica prima data, dar is cazuri in care uni au trecut direct pe electrica ... e mai dificil.
Eu una am acustica, si invat sa cant + cu vocea ... a fost destul de dificil la inceput, dar acum, parca e mai bine, dupa ce am tot exersat ...

Nu sunt la un nivel slab ca chitarist, fac chitara acustica si fac si electrica si cant bine, nu sunt incepator
Paul
NouVenit

Postby unclesamfatg on Tue Mar 24, 2009 11:06 pm

Eu am inceput pe o acustica de doi bani acum 14 luni si in iulie anul trecut mi-am luat o electrica. Ei bine, LadyInBlack, si acustica si electrica au particularitatile lor. Sunt multi chitaristi care au cantat la acustica timp de 4 ani si cand au luat in mana o electrica s-au obisnuit greu cu ea. Daca vrei sa canti rock trebuie sa te obisnuiesti bine cu o chitara electrica.
Arbeit macht frei.
unclesamfatg
Membru Special

Postby cata_lebron on Tue Mar 24, 2009 11:15 pm

ma bag si eu :D io fac chitara clasica ;) nu ma ajuta cu nimic pt electrica...nu ma invata sa stapanesc feedbacku'( just jokin')...nici macar la acorduri nu am ajuns...dar eu nu fac la nivel profesional...probabil de asta .ce ma ajutat insa este faptul ca citesc partituri...nu la cine stie ce nivel ...nu ma intelegeti gresit ,dar e primul pas pozitiv pe care l-am atins.un gol acoperit...si incet incet o sa ma perfectionez.faza cu acustica...sa o stapanesti bine...nu stiu ce sa spun.eu nu sunt de acord ...argumente ?e tarziu si mi-e lene sa scriu....ma rog ... :| m-am bagat si eu in seama .
We are the Children of the Universe.
We will live in a world beyond war.
We will live in a world beyond greed and starvation.
We will live in a world of peace,
Love and understanding because
We are the Children of the Universe.
cata_lebron
Band

Postby GBD on Tue Mar 24, 2009 11:37 pm

Imi cer scuze ca nu scriu bine in limba romana ...prietena nu e acasa acum si nu ma poate ajuta cu traducere..de asta am intarziat cu reply , orcum pe post asta vreau sa respund imediat....ce ti a zis "profful " tau este una dintre cele mai mari idiotenii pe care le am auzit vreo data, si chestia neplacuta este ca nu e singuru care crede asa.....oricum nu stiu cine este proff asta , si cine la numit proff, ( poate sa facut proff singur) eu oricum nu il consider un coleg pe el.
Scuze inca o data pentru forma romana imperfecta
Rock ANd Roll
Last edited by GBD on Wed Mar 25, 2009 1:39 am, edited 1 time in total.
GBD
VIP

Postby GBD on Tue Mar 24, 2009 11:46 pm

Paul wrote:Salut, as avea si eu o intrebare... Vreau sa imi fac un pedalier, ce efecte mi-ai recomanda??? Ce mi-ar trebui ca in viitor cand voi canta live chitara sa imi sune bine, sau este mai bine un procesor?... Eu cant pe un Squire si am o statie Fender, in viitor cu putin noroc imi voi cumpara si o chitara mai buna.

Salut, iti raspund deschizand un nou post.
GBD
VIP

Postby unclesamfatg on Sun Jul 26, 2009 5:29 pm

Salutare tuturor! :D

Stie cineva cum se poate conecta o chitara la un amplificator printr-un mini Kaoss pad? Si cam de ce e nevoie? :D
Arbeit macht frei.
unclesamfatg
Membru Special

Previous

Return to Sound & Tech