Avem chat!!!!!!

Moderators: tatal, Dada

Re: Avem chat!!!!!!

Postby LadyInBLack on Sat Jan 30, 2010 10:17 pm

Bugs bunny =)
No bine las gluma, chestii serioase, ziceai ca-ti palce Twilight ... incearca si tu bella, beatrice cum o chema, vampirita, ceva in stil Megan Fox in rolul de varcolaca din filmul Jennifer`s Body, stii tu ... Lady GaGa :)))
Infrant nu esti atunci când sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri,
Sunt renuntarile la vis.
- Demostene Andronescu
LadyInBLack
Vicepresedinte FanClub

Postby daNNNN on Tue Feb 02, 2010 9:43 pm

God, i love Megan Fox :X
daNNNN
Membru

Postby B.Oana on Tue Feb 02, 2010 10:19 pm

daNNNN wrote:God, i love Megan Fox :X

Of my DOG O.O...de ceva zile numai de Megan Fox aud O.O Zici ca sunt blestemata! :-s
Last edited by B.Oana on Wed Feb 03, 2010 10:24 pm, edited 1 time in total.
Isabella [ CoS ]: shery..
Xiin: ham?
Isabella [ CoS ]: hai sa luam magarii si sa mergem in egipt
Xiin: pacat...magaru' de prieten'mio nu e in oras
Xiin: )))
Isabella [ CoS ]: ))
B.Oana
Membru Special

Postby Inna13x on Wed Feb 03, 2010 9:00 pm

oana te sustin:D
si eu unde merg trebuie sa zica cineva ceva de Megan Foxx...

deja e ridicol de ciudat:]]
Arheologul este cel mai bun sot pentru o femeie. Cu cat aceasta imbatraneste, cu atat sotul este mai interesat de ea. - Agatha Christie
Image
Inna13x
veteran

Postby LadyInBLack on Mon Feb 08, 2010 10:25 pm

Megan Fox e foarte ... buna =P~ vroiam sa folosesc cuvantul dar ii zic lu dan pe mess :))
Adevaratele infrangeri,
Sunt renuntarile la vis.
- Demostene Andronescu
LadyInBLack
Vicepresedinte FanClub

Postby B.Oana on Mon Feb 08, 2010 11:21 pm

Asa...Megan e Megan si Angelina e Angelina [nu stiu de ce ma gandesc la Angelina =))...desii nici nu stiu cati copii are sau cati ani are :-? ]
Deci sa schimb subiectul ca ajungem si la Sexy Braileanca...[mda...cik si aia e actrita :-s:-s:-s:-s vai de viata noastra]
Care stie cum trebuie sa ai grija de un porumbel? :-s Eu habar nu am...si nu conteaza cum m-am facut cu un porumbel...e o poveste luuuunga si eu sunt sigura ca o transform in roman =D
Deci mama stie...are 3 postasi [porumbel postas...ce scumpi sunt :X ] dar nu are timp...si nu este acasa peste zi :| si e cam tampesc :|...I-as da drumul...dar e lovit rau la aripa si acum i-am spalat cat de cat sangele din cioc.Stiu ca risc sa fiu trezita la ora 5 din cauza sunetelor pe care le scoate.Deci habar nu am...mama ziceca e greu de explicat.Acum stiu si eu ce mananca...dar proful de geogra [daaa...cer sfaturi de la cei cu experienta =) ] a zis sa mestec paine...sau ceva de genul si sa ii dau din gura [deci isi bate joc de mine].Si eu habar nu am cum sa ii dau de mancare...desii cred ca pare usor[dar el nu vrea sa manance deloc :-s].Deci cei care au...stiu eu...papagali,canari,ciori,gaini in casa sa ma ajute si pe mine aici.Numai pana isi revine...ca dupa aia ii dau drumul [mda...sper sa nu trebuiasca sa il invat eu sa zboare din nou ]
B.Oana
Membru Special

Postby LadyInBLack on Mon Feb 15, 2010 7:20 pm

eu am ingrijit un porumbel, care si-a facut cuibusor sub gemuletul meu si a facut si oua !! Dar a fost lovita de pisica si am avut eu grija de el ... cand si-a revenit statea dimineata pe umarul meu cand mergeam la scoala, cand veneam acasa aparea din vita de vie :D imi amintesc ca a venit si a inceput sa bata cu ciocul in geamul de la baie care era subtire si s-a auzit un poc ... a facut pui, au crescut, zburau cu mama, vin de la scoala si-l vad pe un copil cum dadea cu piatra in capul lui :( :o l-a omoraaat !! Si ma simt vinovata ca l-am domesticit ...
Trec la subiect : daaa pai mesteca-i mancarea, painea adica, si prindel usor de cap desfa-i cioculetul, si baga-i :)) o sa se prinda de ce incerci sa faci, sunt pasari destepte iar mai apoi va incepe el :D si nu-l tine afara ca-i frig, in baie daca nu vrei sa-ti faci mizerie :D ar trebui mai bine sa-l duci la un vet, si-ti va spune el ce sa faci, fiindca poate asa o sa moara naibii chair sub ochii tai si dezamagirea o sa fie mai mare :D
Spooor !!
Adevaratele infrangeri,
Sunt renuntarile la vis.
- Demostene Andronescu
LadyInBLack
Vicepresedinte FanClub

Postby B.Oana on Tue Feb 16, 2010 11:25 am

Defapt am cerut ajutor aici degeaba :-? Fiindca am rugat-o pe mama sa aiba ea grija de el in week-end...si s-a vindecat.Problema e ca acum chiar nu mai scap de el.Sta pe acoperisul casei...si cu aia 3 ai mamei :-? Si imi canta in fiecare diminata pe la 5 :-w
Ma rog...ma bucur ca si-a revenit.Decat sa ii fi facut ceva aia de la scoala,dacare vroiau sa il prinda...mai bine l-am luat eu :| Cu toate ca am riscat si am stat cu el la ore :-" [nu o sa uit never fata profei de Tehno :X:X...si vocea ei de soprana :X ]
Oricum...multumesc oricum...
A...si nu il tineam afara,nici in baie...:-s il tineam in camera la mine :lol: Intr-o cutie uriiiiiasa[1 m inaltime si vreo 1.5 m lungime,latime 1 m ]....langa pat =) Oricum totul e bine cand se termina cu bine :-?
PS:Mama ii dadea mancare cu pipeta :-? :))
B.Oana
Membru Special

Postby LadyInBLack on Mon Feb 22, 2010 9:39 pm

mama ta e o eroina, be proud :D ce as vrea ca si a mea sa fi facut un gest nobil pe raposatul Tommy
primul lucru care mi l-a spus cand i-am zis ce vroiam sa fac cu bietul proumbel a fost : sa inteleg ca vrei sa dormi pe acoperis xD
Adevaratele infrangeri,
Sunt renuntarile la vis.
- Demostene Andronescu
LadyInBLack
Vicepresedinte FanClub

Postby mrbal on Thu Apr 08, 2010 8:30 pm

iar a "murit" forumul.... e astenie de primavara, dupa hibernare.....
mrbal
veteran

PreviousNext

Return to Chat