Alina !? wrote:unclesamfatg wrote:Ideea este nu doar ca canta bine(am vazut si mai bine), dar ca a progresat extrem de mult din noiembrie 2008 cand am auzit de prima data de Phenomenon. De la primele variante Baga Riffu si Spune-mi pana la Intre doua lumi e un pas mare. Cred ca va fi printre cei mai buni peste 2-3 ani. Trebuie doar sa nu se culce peste ureche.
Aducand tu vorba de progrese... imi amintesc acum primul concert al trupei la care am mers. Daca tin bine minte a fost de asemenea primul concert Phenomenon in noua formula, cu catalin, parcaSi era okay, dar daca stau sa compar "atunci- acum"... aproape ca diferenta este absoluta
Fiecare membru in parte a evoluat mult.
Si stiu multe persoane care din nu stiu ce motive urasc trupa, insa niciodata, nici unul dintre ei nu putea spune ca andrei nu canta bine la chitara. Parca ii aud si acum "a, sunt praf ma, ce te duci la concertele lor?" si daca ma uitam putin mai direct in ochii lor "da, da, bine... singuru care canta bine e ala de la chitara"
Ma rog, erau cam idioti pe atunci, chiar nu am inteles niciodata de ce urau trupa asta atat de mult.![]()
Oricum, acum chiar nu mai au ce comenta, cred.
cred ca vorbesti de concertul din LMC , nu?
si de ce ii urasca unii, eu cred ca invidia e unul dintre motive, si de asemenea sunt din cei care nu au fost niciodata la un concert live Phenomenon